DW.Rudnik-Apartament

Noclegi w pensjonatach w Chłapowie

ul. Władysławowska 60, 84-120 Chłapowo, pomorskie, tel. (58) 674 32 84531 784 432509 165 920

Opinie i pochwały - "DW.Rudnik-Apartament"

Właśnie wróciliśmy z dziećmi z super wakacji w Rudniku - miejsce przyjazne przede wszystkim dzieciom:) Rodzice przy okazji mają chwile dla siebie. Jeżeli będą miejsca - wrócimy tam za rok:)

Agnieszka, Warszawa — 2015.08.10 192.232.79.145 - 192.232.79.145

Chcielibyśmy bardzo POLECIĆ restaurację, która znajduje się w pensjonacie Rudnik. Przemiła obsługa, smaczne jedzenie, duże porcje, przystępne ceny!!!!!

magda i kuba z Łodzi — 2014.09.11 37.31.65.193 - 37.31.65.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Idealne miejsce, byłem tam pierwszy raz wraz z rodziną. Miła obsługa i atmosfera, czyste pokoje, duży plac zabaw dla dzieci. teren ogrodzony. Atrakcje dla dzieci, wypożyczalnia rowerów, blisko do plaży.. cieszymy się ze tu byliśmy, mam nadzieje ze za rok się spotkamy.

Aga, Karol, Helena, Tosia — 2014.08.13 79.190.190.249 - irj249.internetdsl.tpnet.pl

Witam jesteśmy świeżo po wakacjach spędziliśmy 14 dni w ośrodku Rudnik z 2 dzieci w wieku 2.5 roku i 10 miesięcy .Zacznę od plusów:
Właściciele bardzo mili życzliwi i pomocni:-)Wkładają dużo siły i pracy by człowiek czuł się jak u siebie:-)Dzieci właścicieli również bardzo życzliwi (Pozdrowienia w szczególności dla Tosi od Błażejka)W ośrodku bardzo czysto i ładnie pokoje przytulne.W ośrodku jest restauracja Zapieck z pysznym i nie drogim jedzeniem godnym polecenia:-)obsługa restauracji bardzo miła i sympatyczna pozdrawiamy zwłaszcza Panią Aleksandrę;-)Na terenie ośrodka przepiękny duży plac zabaw, masa zabawek, gier itp. każde dziecko nawet najbardziej wybredne znajdzie coś dla siebie:-)Są do dyspozycji rowery dla dzieci i rodziców nie trzeba wypożyczać:-)Dla dzieci i rodziców są organizowane przeróżne zabawy i gry przez animatorkę (pozdrowienia dla pani Patrycji)do plaży dojście jak w opisie spacerkiem 10 minut:-)Wszystko tak jak w opisie podane w 100% się zgadza:-)
A teraz Minusy:
Największy minus to taki że musimy czekać cały rok na drugie wakacje spędzone u państwa w ośrodku.Naprawdę nie ma się czego czepić...z czystym sumieniem gorąco polecamy ten ośrodek do wypoczynku z dziećmi...Jeszcze raz dziękujemy za mile spędzony czas w państwa ośrodku i do zobaczenie za rok:-)Pozdrawiamy gorąco

Krzysiek ,Libiąż — 2014.07.12 46.113.186.214 - user-46-113-186-214.play-internet.pl

Witam serdecznie,
w Rudniku spędziliśmy cudowne 2 tygodnie (mimo mało sprzyjającej pogody) :) Absolutnie cudowni, wspaniali Właściciele (z uroczymi dziećmi), dla których nic nie stanowiło problemu- gościnni i pomocni. Ośrodek dopieszczony w każdym calu- raj dla dzieciaków, nawet najmłodszych- nasza roczna Jagódka bawiła się wyśmienicie!!! Smaczne jedzonko. Zdecydowanie POLECAMY i pozdrawiamy!!!

Joanna, Siemianowice Śląskie — 2014.07.07 178.216.43.40 - routerpapi.e-siemianowice.pl

Ośrodek wart polecenia rodzinom z dziećmi. Sympatyczna obsługa, na miejscu restauracja ze smacznymi posiłkami w normalnych cenach, dużo atrakcji i możliwości spędzania czasu zarówno dla maluchów, jak i starszych dzieci, dla rodziców miejsce do relaksu w ogrodzie. Sporą atrakcją jest wąwóz prowadzący na plażę (świetny sposób na ominięcie budek i straganów z pierdołami i słodyczami, których zwykle pełno po drodze na plażę), droga nim wcale się nie dłuży, spokojnie można przejechać wózkiem.

Olga, Wrocław — 2014.01.03 93.181.165.150 - 93-181-165-150.internetia.net.pl

Witam serdecznie!!! Z przyjemnością spędziliśmy prawie 2 tygodnie w DW Rudnik na przełomie lipca i sierpnia 2013r. Wspaniały ośrodek dla rodzin z dziećmi. Wszystkie udogodnienia. Atrakcje dla dzieci w każdym wieku jak i dla dorosłych. Bardzo dużo miejsca wokół budynku, pyszne obiadki w restauracji, do plaży niedaleko przez wąwóz. Jednak droga ta z dwójką małych dzieci troszkę się nam zwykle przedłużała; ) Można przejechać przez niego wózkiem dziecięcym :) Spokojnie zmieściliśmy się w pokoju 3os. w cztery osoby. Najmłodsze dziecko spało w wypożyczonym gratis łóżeczku. Chłapowo jest bardzo spokojne, bez przytłaczających tłumów. Polecam!!!!!!!

Magda z rodziną, Bielsko-Biała — 2013.12.18 62.87.242.240 - dynamic-62-87-242-240.ssp.dialog.net.pl

Witam
Byliśmy co prawda krótko, ale miejsce naprawdę sympatyczne nasze córcie były bardzo zadowolone (8 lat i 1,5) gospodarze zapewnili dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych zarówno na pogodę jak i niepogodę.
Pozdrowienia dla sympatycznego małżeństwa z Augustowa i Wrocławia .

Gosia Radom — 2013.08.21 83.28.159.37 - bjr37.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam. Polecam z czystym sumieniem .Super miejsce, raj na ziemi, nie ma co więcej pisać bo aby się przekonać trzeba tam być!!!
pozdrawiam właścicieli

Michał Poznań — 2013.06.02 188.33.86.216 - user-188-33-86-216.play-internet.pl

Doskonałe miejsce na wypoczynek z dziećmi. Polecam

Ola, Toruń — 2012.09.05 78.28.20.172 - 172.20.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

Mieliśmy okazję wypoczywać w Rudniku w sierpniu br. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Ośrodek godny polecenia. Dużo atrakcji dla dzieci.

Ela — 2012.08.31 80.244.146.137 - 80.244.146.137.ip.tnp.pl

Witam.
Polecam z czystym sumieniem.Super miejsce, raj dla dzieci,czysto miło i przyjemnie, nie ma co więcej pisać bo aby się przekonać trzeba tam być!!!
ps.pozdrawiam właścicieli i dziękuje za miły pobyt.

Rafał puławy — 2012.07.23 109.243.235.57 - user-109-243-235-57.play-internet.pl

Kiedy w czerwcu narodził się nasz synek, postanowiliśmy we wrześniu zawitać nad nasze morze. Od początku braliśmy pod uwagę okolice Jastrzębiej Góry, by później skierować zainteresowania ku okolicom Władysławowa. Na przeglądaniu ofert spędziłem może 5 godzin, te najciekawsze pokazałem żonie. Jej wybór był taki jak mój, który oczywiście skrywałem. Zgodziliśmy się co do joty, że najfajniej będzie zakwaterować się z dala od zgiełku, w cichym pensjonacie „Rudnik” położonym w Chłapowie. Po sezonie nie nazywał bym tego miejsca ośrodkiem wypoczynkowym, chociaż ilość miejsc kwaterunkowych niewątpliwie pozwala na takie określenie. W „Rudniku” byliśmy sami, dosłownie ja, żona i Antoś ;) Zakwaterowanie rewelacja, dostęp do aneksu kuchennego tylko dla nas ;) super sprawa. Położenie „Rudnika” jest o tyle fajne, że wystarczy wyjść na jego tyły i wchodzimy na drogę prowadzącą bezpośrednio do Wąwozu Chłapowskiego, a to oznacza że z 10 minut spacerkiem i jesteśmy nad morzem :). Czytałem tu opinie płaczków, że do morza daleko … ręce opadają.
Na koniec parę uwag, takie FAQ:
1. Gdzie mogę zjeść:
- ponieważ było po sezonie „Rudnik” nie stołował nas, co jest oczywiste, trudno żeby dla dwóch osób robiono dania, niemniej polecam Zajazd Dell` Opera (Chłapowo, ul. Żeromskiego 171). Filet z dorsza, gotowane ziemniaczki, surówki mniam mniam.
2. Gdzie kupić chleb:
- jeśli chcecie zrobić szybkie zakupy typu pieczywo, mleko to wychodząc z „Rudnika” główną bramą idziemy w prawo – trzeci budynek i już. Można też w lewo, ale to z 5 minut drogi ;-P
3. Gdzie kupić wędzoną rybkę:
- my jeździliśmy tu: rafa, trzeba wyjechać z Władysławowa w stronę Pucka.
4. Co tu robić o tej porze:
- my zwiedziliśmy Jastrzębią Górę, Rozewie, Hel, Gdańsk, Sopot, Gdynie – w Gdyni polecamy Chatę Rybaka na Jana Pawła II (jedzonko dobre)
Gospodarzom dziękujemy za fajny wypoczynek. Pogoda, mimo września, nie była zła. Ważne, że odpoczęliśmy.

Radek, Łódź — 2011.09.25 85.89.185.40 - staticline17334.toya.net.pl

Byliśmy 30/04-04/05 2009 r. Było super! Duży pokój, czysty, blisko do plaży. Serdecznie polecam. świetna baza wypadowa na Krynicę i na Hel- taniej i ciszej :)

Ania, Łukasz, Bydgoszcz — 2010.01.07 212.122.223.78 - 212.122.223.78

Ci którzy narzekają na małe pokoikito na własne życzenie takie wybrali, ja byłam w przepięknym apartamencie - nówka ( 2 sypialnie,1 gościnny,aneks kuchenny- lodówka,mikrowela i wszystko co w domu posiadam, łazienka całość 60m2 tyle to ja nie mam u siebie. Dzieci zachwycone podwórkiem najbardziej trampoliną, no i oczywiście jedzonko pod naszymi pokojami - niedrogie,przepyszne i dużo do wyboru.Polecam w 100% jak wczasy z dziećmi to tylko Rudnik w Chlapowie. Pozdrawiam gospodarzy tak trzymać.

Bożena Racibórz — 2009.08.25 93.105.242.253 - 093105242253.raciborz.vectranet.pl

osrodek jest super i ten stol do ping ponga, naprawde fajne miejsce

andrzej z bydgoszczy — 2009.07.21 81.210.72.53 - ip081210072053.intelink.pl

To jest zaczarowane miejsce wszystkie kłopoty znikają gdy się znajdziesz w Rudniku właściciele przesympatyczni atmosfera rodzinnawszystko jest tam suuuper po małej przerwie stęsknienipowracamy doRudnika jak do rodzinnego domu bardzo gorąco polecam! pozdrawiam serdecznieKrystyna z rodzinką Bydgoszcz

Krystyna Wełna z rodzinką Bydgoszcz — 2009.02.17 94.101.16.217 - sub-gwx16-217.tvgawex.pl

Polecamy gorąco wszystkim niezdecydowanym. Świetne miejsce, szczególnie dla rodzin z dziećmi, nasze dziecko było zachwycone. Byliśmy dwa tygodnie i z pewnością wrócimy w kolejne lato. Właścicielom serdecznie dziękujemy za miłą atmosferę, pozdrawiamy i do zobaczenia!

Dorota i Maciek, Augustów — 2008.09.13 83.18.9.10 - auj10.internetdsl.tpnet.pl

Miłe miejsce, kulturalna obsługa, ceny przyzwoite, można śmiało jechać. Dla rodzin z dziećmi super miejsce. Szczerze polecam. Zdzisiek

Zdzisław Białystok — 2008.09.09 212.33.83.100 - a100.agnella.pl

Polecam.
Czysto, miła obsługa, dobrze zaadaptowany teren dla dzieci, pyszne jedzonko, ceny też ok.

Daniel - Wyszków — 2008.08.18 83.24.153.144 - dpt144.neoplus.adsl.tpnet.pl

Bardzo długo szukałam ośrodka, który spełniałby nasze oczekiwania ale się udało.NAsze 1,5 roczne dziecko czuło się tu fantastycznie. Biegało, było wesołe i zaprzyjaźniło się z synkiem włascicieli. Jest tam dużo ogólnodostępnych zabawek dla dzieci. A jedzenie iście domowe. Nasz Krzys jadł tam wszystko zresztą my też. Dore i tanie. Do morza jest 15 min spacerkiem fajną, zieloną, cichą ściezką.Tu naprawde mozna odpoczac. Polecam gorąco!

Monika Płock — 2008.08.10 78.154.92.147 - xdsl.147.c92.petrotel.pl

Byłam z rodziną i pieskiem rok temu na majówce i gorąco polecam ośrodek. Rzeczywiście trudno uwierzyć, że właściciele mogą być aż tak sympatyczni. Ja nie lubie się narzucac i prosić o zbyt wiele, nie jestem z rodzaju roszczeniowych klientów :) ale tam nie ma takiej potrzeby. Do ośrodka trzeba spory kawałek iść od głównej drogi ale to tylko plus bo człwiek jak poje rybkę to ma saznse spalić i śpi się dużo lepiej. Specjalnie głośno to nie było a jeśli ktoś uważa że za głośno to niech jedzie do leśniczówki...Ośrodek spory ale czuje się jakby się przyjechało do rodziny, nic nie stanowi problemu, przesympatyczni, młodzi, otwarci. Nawet moje pięcioletnie dziecko było zachwycone i jeść chciało tylko na stołówce co tylko dobrze świadczy o gospodarzach. Jedzienie pyszne, bardzo dużo i bez problemu z czymkolwiek. Zastanawialiśmy się czy w tym roku nie pojechać gdzieś indziej żeby nie ciagle w to samo ale jak poszukałam to mi się odechciało, albo kosmiczne ceny albo jakoś tak nieprzyjemnie. Na pewno wrócimy tylko fajnie byłoby z jakimiś znajomymi bo to świetne miejsce do organizacji spotkań przy grilu, ognisku....zachęcam niezdecydowanych ale nie za bardzo żeby miejsc nie brakło :-)

Agnieszka Łódź — 2008.02.07 194.0.181.62 - 194.0.181.62

Jeździłam tam dość dlugo i moge śmialo powiedzieć że jest to najlepszy dom wczasowy w Chłapowie ale czas pojeździć do innych miejscowości:-)

Ewa-Warszawa — 2007.12.02 83.31.166.66 - cnm66.neoplus.adsl.tpnet.pl

Super miejsce na wypoczynek dla całych rodzin,ośrodek zadbany i czysty,duzo wolnej przestrzeni,jesli ktos szuka ucieczki od miejskiego halasu i pedu miejsce wprost idealne.Bardzo urokliwe dojście na pklaze przez doline. Szczerze polecam.

Mariusz-Włocławek — 2007.10.20 77.91.63.180 - n03.satfilm.pl

Szczerze polecam, idealne miejsce dla rodzin z dziećmi oraz osób szukjacych spokoju i ucieczki od miejskiego hałasu. Osrodek czysty zadbany, duzo wolnej przestrzeni, bardzo urokliwe dojscie na plaze wsród nadmorskiej zieleni.

Mariusz-Włocławek — 2007.10.19 77.91.63.180 - n03.satfilm.pl

Ośrodek zadbany, czysty. Bardzo fajny teren dla dzieci, plac zabaw. Bardzo dobre jedzenie w barze, miła obsługa.
Urokliwe dojście na plażę, na której nie ma tłoku.
Cisza, spokój - idealne miejsce na wypoczynek.

Magda, Grudziądz — 2007.08.17 83.12.24.98 - gay98.internetdsl.tpnet.pl

Ośrodek zadbany, czysty. Plac zabaw dla dzieci, pyszne jedzonko w barze, miła obsługa. Bardzo fajne dojście na plażę. Gorąco polecam.

Magda, Grudziądz — 2007.08.14 83.12.24.98 - gay98.internetdsl.tpnet.pl

Wspaniałe miejsce, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Polecam.

Agnieszka, Sosnowiec — 2007.08.12 83.30.20.132 - bya132.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ten domek jestpozytywnie oceniany przezwczasowiczow a ja tez potwierdzam ze jest toLadny Obiekt Polozony w cichej atmosferze3

Bożena Katowice — 2007.07.28 194.146.250.114 - 194.146.250.114

Cześć ;] w osatnich latach jeżdżiłam nad morze z rodzicami i zawsze do tylko jednego tego samego hotelu`` Rudnik` bo gdy przyjechaliśmy do niego był po prostu cool... cisza... boisko...bilard...piłkarzyki....i pokoje z TV ;] po prostu wypas ;] i tak nam się spodobało ze zdecydowaliśmy przyejżdżać co roku...ale w tym niestety nie ;( a szkoda bo mamy wakacje już zajęte innymi planami ;( ale za rok napewno znowu będziemy ;] Bardzo polecam hotel`` Rudnik` rodzinom z dziećmi ;]

Agnieszka z Białej Podl. — 2007.07.18 83.28.47.170 - bfj170.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dodawanie opinii dla pensjonatu DW.Rudnik-Apartament

www.rudnik.letnik.pl - pensjonat Chłapowo

Spośród kwater, domków, pensjonatów, hoteli czy domów wczasowych znajdź najtańszy nocleg nad morzem bałtyckim Szukasz podobnych noclegów w pensjonacie w Chłapowie?

©  1999 - 2018   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w pensjonatach w Chłapowie